Category: Архив / Неналични

2 трилентови говорителя Pioneer TS - E2080-Архив

Мощност: 250 W музикална и 60 W номинална

p1250051p1250056p1250052

Стъпало Pioneer GM-121 Архив

Мощност: 2 X 60 W RMS

Made in Japan

p1250047p1250049p1250045

Касетофон Boombox JVC PC-XC30-Архив

Мощност: 2х8W

FM тунер

Двукасетен

Има забележки

p1260111p1260110p1260112