Category: 5.1 Грамофони / Turntables

Pages: Предишна 1 2 3 4 5 6 7

Грамофон Lenco B50-16

Добре работещ ретрограмофон на Lenco

Кристална доза.

Цена:290 лв.

p1010535p1010532

p1010536

p1010538p1010542p1010537

Pages: Предишна 1 2 3 4 5 6 7