Предусилвател/контролен център Sony TA-E2000ESD- Архив

Dolby Pro-Logic Surround,DSP

Независим еквилаизер за 5-те канала

Тегло:12кг.

p1150429p1150427p1150430p1150431p1150427p1150432p1150435p1150433p1150436