Direct Drive Грамофон Hitachi HT-463 – Архив

Висококачествен автоматичен Direct Drive грамофон

Габарити: 454 x 144 x 390мм

Скорост: 33 и 45 UpM

p1120521p1120520p1120522p1120524p1120527p1120525